Προϊόντα

Στην AQUEL, ακολουθώντας τις αξίες μας, θέλουμε να παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, ώστε να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες και λειτουργικές εφαρμογές. Έτσι χρησιμοποιώντας πάντα κορυφαίας τεχνολογίας και ποιότητας υλικά, κατασκευάζουμε ηλεκτρικούς πίνακες, αυτοματισμούς και μετασχηματιστές, οι οποίοι πληρούν όλες τις απαιτητές προδιαγραφές. Αυτό σε συνδιασμό με την άρτια και σύγχρονη μονάδα παραγωγής μας και τον σχολαστικό έλεγχο του τελικού προϊόντος, μας εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που θέλουμε να έχουμε στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Ηλεκτρικοί πίνακες

Όλοι οι πίνακες κατασκευής μας είναι υψηλών προδιαγραφών, από τους απλούς πίνακες διανομής ή αυτοματισμού, μέχρι τους σύνθετους πίνακες που ενσωματώνουν τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες (PLC, Motor Drives, Energy metering), κάνοντας τους κατάλληλους και για την πιο απαιτητική εφαρμογή.

WiFi Pool Controller

Είναι ένας πλήρης ηλεκτρονικός ελεγκτής (Controller), ο οποίος συγκεντρώνει μέσα του, όλο τον έλεγχο της πισίνας (SPA, Jacuzzi) και χάρη στην δυνατότητα διασύνδεσης του με το τοπικό δίκτυο WiFi, μας δίνει την δυνατότητα απομακρυσμένου χειρισμού και εποπτείας της καλής λειτουργίας της πισίνας:

- Συνδεσιμότητα WiFi.

- Android Application.

- Καταγραφή Alarm.

- Όλος ο αυτοματισμός σε "modes λειτουργίας".

- Έως 10 εύκολα παραμετροποιήσιμες έξοδοι. 

Ειδικοί Αυτοματισμοί

Με την εμπειρία σχεδόν 30 χρόνων στον ηλεκτρολογικό αυτοματισμό και την εξειδίκευση μας σε εφαρμογές επεξεργασίας νερού, έχουμε τυποποιήσει κάποιους πίνακες αυτοματισμού, οι οποίει αφορούν σε εφαρμογές :

- Ελέγχου στάθμης.

- Θέρμανσης.

- SPA, Jacuzzi, Σκούπες καθαρισμού κ.α.

- Compact λύσεις για μηχανοστάσια με λιγοστό χώρο.

Μετασχηματιστές

Οι μετασχηματιστές που κατασκευάζουμε είναι υπολογισμένοι για τις δυσμενείς συνθήκες των μηχανοστασίων της πισίνας και είναι σαφώς υπερδιαστασιολογημένοι σε σύγκριση με αυτούς του εμπορίου. Αυτό τους κάνει ανθεκτικούς και κατάλληλους για τα περισσότερα περιβάλλοντα, όπου η εφαρμογή απαιτεί χρήση μετασχηματιστή.

Παρέχονται σε διάφορες παραλλαγές και σε μεγάλο εύρος ισχύος, ανάλογα τις απαιτήσεις της εφαρμογής.

Χειρισμός φώτων

Ο φωτισμός είναι κάτι απαραίτητο στις περισσότερες εφαρμογές, παρόλα αυτά, ο χειρισμός του και η ρύθμιση του δεν είναι πάντα εύκολα και αξιόπιστα. Έτσι στην AQUEL δημιουργήσαμε κάποιες εξαιρετικά αξιόπιστες λύσεις για τον έλεγχο και τη ρύθμιση των φωτιστικών, οι οποίες είναι καινοτόμες, χρηστικές και εύκολες στην εγκατάσταση τους.

Ασύρματοι Τηλεχειρισμοί

Η δυνατότητα να μπορούμε να τηλεχειριζόμαστε λειτουργίες απομακρυσμένα είναι πολύ χρήσιμη σε πάρα πολλές εφαρμογές, ενώ σε άλλες κρίνεται απαραίτητο. Έτσι δημιουργήσαμε την γκάμα ασύρματων τηλεχειρισμών, με διαφορετικό αριθμό τηλεχειριζόμενων καναλιών, ενσωματώσιμοι σε πίνακα ή αυτοστεκούμενοι, οι οποίοι καλύπτουν κάθε ανάγκη τηλεχειρισμού.

Υλικά Αυτοματισμού

Διαθέτουμε τα περισσότερα υλικά αυτοματισμού που μπορεί να χρησιμεύσουν σε εφαρμογές πισίνας, SPA, Jacuzzi, θέρμανσης κ.α. Όλα τα υλικά αυτοματισμού που εμπορευόμαστε είναι κορυφαίων οίκων με όλες τις προδιαγραφές και πιστοποιήσεις.