Η εταιρεία

Η AQUEL ιδρύθηκε το 1990 με αντικείμενο εργασίας τη μελέτη και κατασκευή ηλεκτρικών πινάκων για πισίνες. Στη συνέχεια οι δραστηριότητες της διευρύνθηκαν σε όλο τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό της πισίνας (μετασχηματιστές φώτων, πίνακες spa, θέρμανση πισίνας, ασύρματοι τηλεχειρισμοί, dimmers, επιτηρητές στάθμης κ.ά.).

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρεία επεκτάθηκε στην μελέτη και κατασκευή ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για Μονάδες Επεξεργασίας Αποβλήτων για αστικά, βιομηχανικά και νοσοκομειακά απόβλητα. Ηλεκτρικούς πίνακες αντλιοστασίων, σιντριβανιών, καταρρακτών, αρδευτικών έργων κ.ά.

Σήμερα, σχεδιάζει και κατασκευάζει κάθε είδους ηλεκτρικό πίνακα αυτοματισμού και διανομής που αφορά επεξεργασία νερού αλλά και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Χρησιμοποιώντας τελευταίες τεχνολογίες (βλ. PLC, Motor Drives etc), οι οποίες συμπληρώνουν αυτές του παραδοσιακού αυτοματισμού, παρέχει λύσεις για κάθε είδους ανάγκη.

Το όραμα και η αποστολή της AQUEL

Η AQUEL διατηρεί ηγετική θέση στην αγορά της μελέτης και κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων για πισίνες ακολουθώντας τις παρακάτω αξίες:

  • Όλες οι ανάγκες ξεκινούν από τον πελάτη.
  • Πιστεύουμε στο άνθρωπο και στην ομαδική εργασία.
  • Έχουμε πάθος για την ποιότητα.
  • Επιτυχία είναι ο ευχαριστημένος πελάτης.

Η πίστη στις παραπάνω αξίες επιδιώκει την επίτευξη της αποστολής της εταιρείας, η οποία είναι να δίνουμε καινοτόμες και εξειδικευμένες λύσεις αυτοματισμού σε κάθε πελάτη.  Χρησιμοποιώντας την εμπειρία σχεδόν 30 χρόνων , τη γνώση μας και κορυφαία υλικά , παράγουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, για τις ανάγκες των πελατών μας.

Όραμα της εταιρείας είναι η διεύρυνση των δραστηριοτήτων της σε προϊόντα που εκτός από την κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών του πελάτη συνεισφέρουν και στην εξοικονόμηση ενέργειας συμβάλλοντας δυναμικά στην προστασία του περιβάλλοντος. Δέσμευση της εταιρείας στο μέλλον θα είναι η συνεχής προσπάθεια μείωσης της σπατάλης των φυσικών πόρων καθώς και η μεγιστοποίηση των οικονομικών ωφελειών των πελατών της μέσα από την κατάλληλη χρήση των φυσικών πόρων.